Papasakosiu du realius faktus. Gal kam nors iš jūsų bus naudinga sužinoti kaip būna gyvenime.. Ir jeigu jūsų aplinkoje įvyks kažkas panašaus, gal prisiminsite mano pasakojimą ir informaciją apie naudingą priemonę ligai įveikti. Tikiuosi, ši informacija jus pasieks reikiamu laiku ir ja pasinaudosite, norėdami gelbėti savo artimojo gyvybę.

Žmogus pasijuto blogai ir greitoji nuvežė jį į ligoninę. Diagnozė – plaučių uždegimas. Mes, artimieji, visada pasitikime gydytojais ir gydymu, kuris nėra išgalvotas ar eksperimentinis kažkoks.. Gydytojai vadovaujasi baigto mokslo vadovėlių informacija ir gydo žmogų pagal ligą atitinkamais vaistais. Bet kai vaistai nebepadeda ir kai jums pasakoma ruoštis blogiausiam, puolame į neviltį.. Norime padėti savo artimajam, bet, suprasdami savo nekompetenciją palyginus su gydytojų kompetencija, dažniausiai susitaikome su artėjančia netektimi..

Taip atsitiko mano minėtam žmogui, kurį paguldė į ligoninę gydyti plaučių uždegimą, tačiau vaistai nepadėjo ir žmogui buvo vis blogiau ir blogiau, o kai artimiesiems buvo pranešta ruoštis, jie nepasimetė kaip pasimeta daugelis, o nusiteikė gydymui savomis priemonėmis. Tik kelių dienų pakako tokiam gydymui ir žmogus ėmė sveikti! Priemonė pasiteisino, žmogus pasveiko ir sugįžo namo!

 

Kito žmogaus istorija dar sudėtingesnė. Įvykių seka supuolė taip, kad, atrodytų, nebeįmanoma pasveikti, o gydytojai galų gale artimiesiems pasakė ruoštis blogiausiam..

Darbe 84 metų vyrui įvyko nelaimė dėl dviejų saugos neatitikimo pažeidimų. Iki tos dienos pažeidimų nebuvo ir žmogus kasdien sėkmingai remontavo detales, sėkmingai naudojosi gręžimo staklėmis. Bet variklis sugedo ir keletą dienų įrenginiu nesinaudojo. Tačiau kai pakeitė variklį, darbuotojų neinformavo, kad naujas variklis dvigubai galingesnis nei galėjo būti ir dėl tos priežasties nebuvo galima net apsaugos uždėti. Nelaimė įvyko, kai prireikė išgręžti skyles. Staklės įtraukė drabužio rankovę ir ranką, ir sulaužė žmogui ranką, susuko kaulus.  Žmogus net pats kita ranka išjungė įrenginį..

Kai atsidūrė ligoninėje, niekas nebuvo daroma, o nuo skausmo kitą dieną žmogų ištiko insultas! Tada gydė insultą, o kol gydė, rankai operacijos daryti negalėjo. Gydant insultą, po kelių dienų žmogus susirgo plaučių uždegimu! Keletui dienų praėjus, kai gydymas nebuvo veiksmingas, gydytojas pasakė ruoštis blogiausiam. Bet artimieji nepasimetė.

Ta pati priemonė padėjo išgydyti plaučių uždegimą per kelias dienas! Netrukus insulto pasekmės ėmė švelnėti, žmogus sveiko! Tada padarė rankos operaciją ir po kelių dienų išleido žmogų namo!

Parašiau šias dvi istorijas dėl pagrindinės priemonės, kuri padėjo abiems žmonėms ir išgelbėjo nuo mirties. Tai šlapimas. Jo reikia duoti susirgus plaučių uždegimu. Jo būtina duoti, jei norite, kad jūsų artimas išgyventų. Šlapimo vidurys turi būti paimamas iš tos pačios lyties sveiko vaiko. Ligoniui vyrui iš berniuko, ligonei moteriai iš mergaitės. Tik kartą per dieną ligonis privalo išgerti nors 3-5 gurkšnius šlapimo, kad ir kaip bjauru gerti!

 

Pabaigai parašysiu tik tiek. Atminkite, ne viskas gydytojų rankose! Visada būkite pasiruošę, nes kartais gali nutikti taip, kad viskas gali būti jūsų rankose.

Šiai dienai tiek. Būkite sveiki.

 

©Evaldas Vigelis

Comments

CommentLuv badge